Flexxgroup live met Kentro

Medewerkers Flexxgroup heel blij met Kentro en de keuze voor de overstap. Flexxgroup is live met Kentro, een succesvolle implementatie

De afgelopen periode hebben de collega’s van Flexxgroup en Pivoton hard gewerkt aan de implementatie van Kentro. En met succes. Vanaf 1 mei loopt de gehele verloning & facturatie via Pivoton.

Door de ontzorging en automatisering van de gehele Back- en Midoffice kan Flexxgroup zich nog meer richten op het uitbreiden van hun organisatie, procesoptimalisatie doorvoeren en verstevigen van hun positie in de markt.

Roland van Pelt
Roland van Pelt

Roland van Pelt, Algemeen Directeur Flexxgroup

Ik ben zeer content hoe de implementatie is verlopen. Als ik kijk naar hoe voortvarend de projectteams van Pivoton en Flexxgroup van slag zijn gegaan en alles binnen de tijd is gerealiseerd, kan ik alleen maar tevreden zijn. Makkelijk, toegankelijk, direct schakelen en gewoon doen. Daar hou ik van. En horen hoe blij de collega’s zijn met Kentro en de keuze voor de overstap, bevestigt mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt.
Roland van Pelt
Roland van Pelt
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton:

De energie vanuit Flexxgroup is goud waard. De klik is er vanaf het eerste moment, de collega’s van Pivoton zijn super enthousiast over de samenwerking en mooi om te horen en beleven hoe tevreden Flexxgroup is over Kentro en onze ontzorging. Ik kan alleen maar met plezier terugkijken op de samenwerking tot zover. Een win-win situatie voor Flexxgroup en Pivoton.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Top gedaan Marjan Smorenburg, Edwin Roosma en Carla den Uijl. Met de collega’s van de Flexxgroup een mooie implementatie. Samen vooruit

Over de Flexxgroup

Bij FlexxGroup werken we iedere dag hard om voor onze opdrachtgevers en werkzoekenden de perfecte match te vinden. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket van strategische en duurzame oplossingen op maat aan te bieden. Doelgerichte en kostenefficiënte oplossingen voor de korte en lange termijn, waarmee we hen zoveel mogelijk ontzorgen.

“Wij voelen ons iedere minuut van de dag verantwoordelijk voor de mensen die voor FlexxGroup werken.”

We houden van korte lijnen, naar zowel onze opdrachtgevers toe als onze werknemers. Met persoonlijk contact en dus één aanspreekpunt geven we je advies, concrete en haalbare oplossingen en zorgen we voor de uitvoering, wanneer nodig ook op locatie, zodat je of jouw onderneming nooit stil hoeft te staan.

Lees hier hun hele verhaal

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur