Flexibele einddatum

Werking FMS van flexibele einddatum verder uitgebreid

Voor het toepassen van een flexibele (oprekbare) einddatum van contracten/plaatsingen bestaat in FMS al functionaliteit die werkt op basis van masterplaatsingen. Er zijn twee manieren om contracten/plaatsingen te maken die opgerekt kunnen worden:

  1. Gebruik maken van één van de opties voor het boeken van briefjes in FMS: “Nieuw urenbriefje masterpl.” Met deze optie kunnen contract en/of plaatsing gegenereerd worden tijdens het (handmatig) boeken van de eerst gewerkte uren, dit gebeurt op basis van de masterplaatsing;
  2. Het maken van contracten/plaatsingen op basis van een masterplaatsing met de optie “Nieuwe plaatsing uit masterplaatsing”. Voor het boeken van briefjes wordt dan gebruik gemaakt van de optie “nieuw urenbriefje masterpl.”

Voor beide opties geldt dat bij het handmatig boeken van ieder volgend urenbriefje het contract/plaatsing worden opgerekt met een week of een veelvoud ervan. Indien een bepaalde periode geen briefjes geboekt worden (onderbrekingsperiode) kunnen briefjes van nà die periode niet meer geboekt worden onder die plaatsing en daardoor wordt de contract/plaatsing ook niet meer opgerekt.

De automatische ondersteuning m.b.t. de flexibele einddatum die FMS hiermee biedt, is prima toepasbaar op kortdurende contracten van één week die telkens worden verlengd zoals bedoeld in artikel 13a van de ABU-cao.

Sinds FMS versie 16.8 is de werking van de flexibele einddatum uitgebreid, zodat:

  • ook voor contracten/plaatsingen die niet met masterplaatsingen zijn gemaakt een flexibele einddatum toegepast kan worden;
  • ook bij het boeken van digitale uren een flexibele einddatum toegepast kan worden zowel voor regulier gemaakte contracten/plaatsingen als voor contracten/plaatsingen obv masterplaatsingen.

Alle contracten en plaatsingen die in aanmerking komen voor oprekken worden initieel handmatig vastgelegd in FMS of gegenereerd op basis van een masterplaatsing via het (handmatig) boeken van een urenbriefje. Het oprekken gebeurt vervolgens automatisch door het boeken van briefjes; briefjes kunnen in FMS geboekt worden via:

  • handmatig boeken in FMS
  • e-wub (e-flexer)
  • sides berichten
  • het inlezen van een .csv bestand

Met deze uitbreiding komen de voordelen van automatisch oprekken van contracten en plaatsingen op meer plaatsen beschikbaar. Doordat minder handmatig werk nodig is, wordt de administratieve last teruggedrongen, wat aanzienlijke tijdwinst kan opleveren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van deze uitbreiding kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Pivoton.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur