Ook EURflex kiest voor kwaliteit en onderscheidend vermogen Pivoton

Verdere digitalisering versnellen met Kentro Office

EURflex verkiest Pivoton als partner om verdere digitalisering van hun primaire proces te realiseren. Hiermee kiest ook EURflex voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van verloning en facturatie in combinatie met optimale digitalisering van het primaire proces met Kentro. Maandag 1 november is de handtekening gezet onder een langdurige samenwerking.

Samenwerking

Met dit partnership weet EURflex zich verzekerd van verdere digitalisering van de administratieve processen waardoor er nog meer tijd over blijft voor de allerbeste dienstverlening. Met Kentro worden de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter terwijl er geen omkijken meer is naar de verloning en facturatie, en ook niet onbelangrijk, de aansluiting met het pensioenfonds. Daar wordt allemaal voor gezorgd door Pivoton.

Laurien Poleij
Laurien Poleij

Laurien Poleij, Directeur EURflex

De goede referenties van een aantal collega’s in de flexbranche zijn door Pivoton vanaf het eerste contact bevestigd. Iedereen is zeer prettig in de omgang, ze adviseren waar nodig en ik ben zeer te spreken over Kentro Office. Het is echt makkelijk en eenvoudig om mee te werken en voldoet aan alle voorwaarden die we hebben gesteld. Ik kan niet wachten tot de livegang.
Laurien Poleij
Laurien Poleij
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

Ik vind het mooi om te zien dat onze producten en diensten bijdragen aan succes, en ervaar elke keer weer hoe belangrijk het is dat wij echt toegevoegde waarde blijven bieden op het gebied van wet- en regelgeving en verdere automatisering. De referenties van onze klanten zijn natuurlijk de slagroom op de taart. Dat is waar we het voor doen; tevreden klanten waarmee we een langdurige partnership opbouwen. Niets zo leuk om dat zo terug te horen!

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over EURflex

Al 7 jaar is EURflex verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Flexwerkers worden door de faculteiten of ondersteunende diensten van de EUR zelf benaderd en aangesteld. EURflex regelt vervolgens de administratieve zaken, zoals het opstellen van contracten en de verloning. EURflex richt zich met namen op medewerkers die voor een korte periode en/of een flexibel aantal uur werken bij de EUR.

Het intern onderbrengen van de verloning van flexibele arbeidskrachten heeft de afgelopen jaren een grote besparing met zich meegebracht evenals centrale regie en grip op de totale inzet van haar flexibele medewerkers. EURflex creëert hierdoor interne en externe wendbaarheid en schept de mogelijkheid om centraal in te spelen op actuele ontwikkelingen op het gebied van flexibele inhuur.

Meer weten? Neem eens een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur