E&P Uitzendburo en Pivoton verlengen samenwerking met 5 jaar

E&P Uitzendburo vertrouwt al 24 jaar op de software en dienstverlening van Pivoton. Op donderdag 4 oktober 2018 bezegelden Marien van Ede, directeur van E&P Uitzendburo, en Roel Keizer, CEO van Pivoton, de samenwerking met een contractverlenging van 5 jaar.

Samenwerking 

In 1994 is het eerste contract getekend en sindsdien is de samenwerking tussen E&P Uitzendburo en Pivoton verder uitgebouwd. Om de groeiambitie van E&P Uitzendburo te ondersteunen, hebben beide partijen eveneens de intentie uitgesproken om gedurende de nieuwe contractperiode Kentro Office en Kentro Konnekt te gaan implementeren. Met deze software kunnen de medewerkers van E&P Uitzendburo nog effectiever en efficiënter werken en zich focussen op waar zij goed in zijn: personeelsbemiddeling van gekwalificeerde vakmensen.

Marien van Ede, Directeur van E&P Uitzendburo:

Goede service vinden wij belangrijk en als je vertrouwen in elkaar hebt, is dat heel wat waard” om daaraan toe te voegen “Ons bedrijf bestaat volgend jaar 25 jaar, we doen al 24 jaar zaken met Pivoton. Dat zegt genoeg”.

Roel Keizer en Marien van Ede tekenen contractverlening

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

“Wij hechten ontzettend veel waarde aan partnerships en langdurige samenwerkingen. Daarom zijn wij ontzettend trots op de continuering en het vertrouwen wat E&P in ons heeft. Ik kijk uit naar de komende 5 jaar waarin wij van Pivoton het maximale mogelijk kunnen maken zodat E&P hun groeidoelstellingen kan realiseren”.

Jan van Heerdt, Hoofd Administratie van E&P Uitzendburo:

“Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit van Pivoton. We weten wat we aan Pivoton hebben en daar zijn we blij mee”.

Over E&P Uitzendburo

E&P Uitzendburo is sinds 1994 actief op de arbeidsmarkt en gespecialiseerd in het detacheren van gekwalificeerde vakmensen zoals lassers, pijpfitters, bankwerkers en monteurs. Zij zijn vertegenwoordigd in o.a. de metaalindustrie, voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, petrochemische industrie, woning- en utiliteitenbouw en scheepsbouw. Zij zijn aangesloten bij de NBBU en zorgen voor een uitstekende dienstverlening binnen de technische branche.

http://www.eenp-uitzendburo.nl/