E&P Uitzendburo verlengt samenwerking met Pivoton

E&P vertrouwt al 18 jaar op de software en dienstverlening van Pivoton. Met deze verlenging spreken beide partijen het vertrouwen in elkaar uit

E&P Uitzendburo vertrouwt al 24 jaar op de software en dienstverlening van Pivoton. Op donderdag 4 oktober 2018 bezegelden Marien van Ede, directeur van E&P Uitzendburo, en Roel Keizer, CEO van Pivoton, de samenwerking met een contractverlenging van 5 jaar.

Samenwerking

In 1994 is het eerste contract getekend en sindsdien is de samenwerking tussen E&P Uitzendburo en Pivoton verder uitgebouwd. Om de groeiambitie van E&P Uitzendburo te ondersteunen, hebben beide partijen eveneens de intentie uitgesproken om gedurende de nieuwe contractperiode Kentro Office en Kentro Konnekt te gaan implementeren. Met deze software kunnen de medewerkers van E&P Uitzendburo nog effectiever en efficiënter werken en zich focussen op waar zij goed in zijn: personeelsbemiddeling van gekwalificeerde vakmensen.

Marien van Ede, Directeur van E&P Uitzendburo:

Goede service vinden wij belangrijk en als je vertrouwen in elkaar hebt, is dat heel wat waard” om daaraan toe te voegen “Ons bedrijf bestaat volgend jaar 25 jaar, we doen al 24 jaar zaken met Pivoton. Dat zegt genoeg”.

Roel Keizer
Roel Keizer

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

Wij hechten ontzettend veel waarde aan partnerships en langdurige samenwerkingen. Daarom zijn wij ontzettend trots op de continuering en het vertrouwen wat E&P in ons heeft. Ik kijk uit naar de komende 5 jaar waarin wij van Pivoton het maximale mogelijk kunnen maken zodat E&P hun groeidoelstellingen kan realiseren.

Roel Keizer
Roel Keizer

Jan van Heerdt, Hoofd Administratie van E&P Uitzendburo:

“Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit van Pivoton. We weten wat we aan Pivoton hebben en daar zijn we blij mee”.

Over E&P Uitzendburo

E&P Uitzendburo is sinds 1994 actief op de arbeidsmarkt en gespecialiseerd in het detacheren van gekwalificeerde vakmensen zoals lassers, pijpfitters, bankwerkers en monteurs. Zij zijn vertegenwoordigd in o.a. de metaalindustrie, voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, petrochemische industrie, woning- en utiliteitenbouw en scheepsbouw. Zij zijn aangesloten bij de NBBU en zorgen voor een uitstekende dienstverlening binnen de technische branche.

http://www.eenp-uitzendburo.nl/ 

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur