De Flexwinkel live met Kentro

Volledige focus op de kandidaat en klant en ze nog meer aandacht geven

Vanaf januari maakt De Flexwinkel gebruik van Kentro.

Helaas gooide corona een aantal keer roet in het eten. Maar het is nooit te laat om samen de succesvolle implementatie en livegang te vieren met taart en champagne!

De Flexwinkel was op zoek naar die partner om next steps te maken in het verder digitaliseren van hun primaire proces en daarmee tijd te creëren die kan worden besteed aan flexkracht en klant.

Met Kentro beschikt De Flexwinkel over een betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig IT-landschap waarmee zij zich blijvend kunnen aanpassen en onderscheiden.

Op naar mooie en succesvolle jaren. Bedankt voor het vertrouwen Misaël Van Leeuwen en Aniela van den Brink. En complimenten voor onze consultants Edwin Roosma en Christa Maliepaard.

De Flexwinkel is live met Kentro.

Misaël van Leeuwen
Misaël van Leeuwen

Directeur / Eigenaar De Flexwinkel

Door de gebruiksvriendelijkheid, het procesgestuurde werken en de verregaande digitalisering van Kentro kunnen onze medewerkers zich volledig focussen op onze kandidaten en klanten en ze nog meer aandacht geven. Precies zoals we het voor ogen hadden toen we kozen voor Pivoton en Kentro.
Misaël van Leeuwen
Misaël van Leeuwen

Over de Flexwinkel

De Flexwinkel is een slagvaardig en betrouwbaar logistiek uitzendbureau die op een no-nonsense manier, met kennis van zaken, uw (tijdelijke) personeelsproblemen oplost. Wij werken flexibel, innovatief en met zorg voor kwaliteit.

Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de logistieke sector, vinden wij snel de juiste match tussen personeel en vacature. Voor al uw personeelsproblemen op zowel korte als lange termijn kunt u altijd bij ons terecht.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur