geautomatiseerde schoningsoplossing - Noodzakelijke ondersteuning voor de AVG

Het is bijna zover! 25 mei 2018

AVG In het kort

We kennen allemaal de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De AVG gaat op veel punten nog een stap verder dan de WBP. Zo breidt deze nieuwe Europese wet de privacyrechten van mensen uit met onder andere het recht op vergetelheid en dataportabiliteit en zorgt het voor meer verplichtingen van organisaties die persoonsgegevens verwerken. Een voorbeeld hiervan is de verantwoordelijkheid om aan te kunnen tonen dat de wet wordt nageleefd. Ook wordt het boeteregime bij overtredingen aanzienlijk verzwaard. Voldoet u niet aan de privacywetgeving, dan riskeert u een boete van maximaal € 20.000.000 of 4% van uw (wereldwijde) jaaromzet. Reden genoeg dus om er voor te zorgen dat uw organisatie hier geen risico loopt.

Pivoton biedt informatie en ondersteuning

Een van de belangrijke pijlers in de dienstverlening van Pivoton is het maximaal ondersteunen van klanten in het naleven van alle relevante wet- en regelgeving. Dit doen we niet alleen door onze software continu up-to-date te houden, maar ook door het beschikbaar stellen van kennis die we verzamelen bij de analyse ervan. Voor de privacywetgeving hebben we daarvoor een privacy-dossier beschikbaar gemaakt.

Geavanceerde oplossing

Pivoton biedt een geavanceerde oplossing voor geautomatiseerde schoning van persoonsgegevens. Middels deze oplossing kunnen bewaartermijnen voor de diverse typen persoonsgegevens plús de criteria voor de bepaling daarvan worden ingericht. Aan de hand daarvan kunnen persoonsgegevens waarvan de bewaartermijn verstrijkt, automatisch periodiek worden geschoond en is naleving van de wet- en regelgeving volledig automatisch geborgd op dit vlak.

Samen aan de slag

Als werkgever bent u formeel verantwoordelijk voor een juiste interpretatie en toepassing van deze uiterst complexe wet- en regelgeving. Pivoton is er om u hierbij te ondersteunen. Dit doen wij graag met behulp van ons vakkundige team van specialisten en onze volledig geautomatiseerde schoningsoplossing. In februari nemen wij contact met onze klanten op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Geen klant maar bent u wel benieuwd naar de oplossing die wij hebben? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13
Customer 14
Customer 15
Customer 16
Customer 17
Customer 18
Customer 19
Customer 20
Customer 21
Customer 22
Customer 23
Customer 24
Customer 25
Customer 26
Customer 27

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

mrt 25, 2024

Big Event zvoove edition 2024

Big Event zvoove edition 2024
9 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een dag vol innovatie en samenwerking. Laat dit event niet aan je voorbij gaan en registreer snel! Bekijk al het nieuws
mrt 25, 2024
Lees meer
jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur