Data ontsluitingsoplossing

Slim gebruiken en interpreteren van data

Inzicht in (bedrijfs)data en het slim gebruiken en interpreteren van die data is voor ieder bedrijf cruciaal. Vanuit die gedachte heeft Pivoton een unieke data-ontsluitingsoplossing ontwikkeld waarmee klanten, helemaal los van hun primaire operationele systeem maar wel real time, de beschikking kunnen krijgen over al hun relevante data vanuit onze systemen. In een formaat en op een manier die volledig geoptimaliseerd is voor specifiek deze toepassingen. Op dit moment legt Pivoton de laatste hand aan deze oplossing.

Dit type toepassingen, onder andere bekend onder de noemer ‘Data lake’ of ‘Big Data’, stelt specifieke structuur- en performance eisen om deze enorme hoeveelheden data goed te kunnen doorgronden en analyseren. Dat zou met een kopie van het operationele, op transacties gebaseerde, systeem namelijk onmogelijk zijn.

Waardevolle data

Met onze producten en diensten faciliteert Pivoton het gehele primaire uitzendproces en neemt daarmee een prominente plaats in binnen de bedrijfsvoering van onze klanten. In combinatie met onze Best of Breed visie en invulling hiervan, vindt hierdoor een grote diversiteit aan informatie-uitwisseling plaats. Dit is informatie die intercedenten, flexkrachten en inleners zelf vastleggen, maar ook informatie die uit andere applicaties komt. Naast informatie die door middel van diverse verwerkingen tot stand komt en leidt tot allerhande financiële gegevens m.b.t. facturatie, verloning, rendement, etc. Kortom: zeer waardevolle data, waarmee niet alleen de business performance inzichtelijk gemaakt kan worden, maar vooral ook analyses kunnen worden uitgevoerd. Waarmee patronen en trends zichtbaar kunnen worden gemaakt om uiteindelijk voorspellingen te kunnen doen!

Binnen het brede portfolio van Pivoton bestaan al verschillende partner specifieke koppelingen met andere pakketten en mogelijkheden om informatie uit te wisselen tussen systemen. Dit gebeurt zoveel mogelijk op basis van gebruikte standaarden, zoals SETU.

Met het beschikbaar stellen van deze klant specifieke data biedt Pivoton haar klanten niet alleen vrijheid en flexibiliteit in het gebruik van eigen data, maar ook door IT gefaciliteerde business mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar deze oplossing en waarvoor u dit kan inzetten? Wij vertellen u snel meer!

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur