Data ontsluitingsoplossing

Inzicht in (bedrijfs)data en het slim gebruiken en interpreteren van die data is voor ieder bedrijf cruciaal. Vanuit die gedachte heeft Pivoton een unieke data-ontsluitingsoplossing ontwikkeld waarmee klanten, helemaal los van hun primaire operationele systeem maar wel real time, de beschikking kunnen krijgen over al hun relevante data vanuit onze systemen. In een formaat en op een manier die volledig geoptimaliseerd is voor specifiek deze toepassingen. Op dit moment legt Pivoton de laatste hand aan deze oplossing.

Dit type toepassingen, onder andere bekend onder de noemer ‘Data lake’ of ‘Big Data’, stelt specifieke structuur- en performance eisen om deze enorme hoeveelheden data goed te kunnen doorgronden en analyseren. Dat zou met een kopie van het operationele, op transacties gebaseerde, systeem namelijk onmogelijk zijn.

Met onze producten en diensten faciliteert Pivoton het gehele primaire uitzendproces en neemt daarmee een prominente plaats in binnen de bedrijfsvoering van onze klanten. In combinatie met onze Best of Breed visie en invulling hiervan, vindt hierdoor een grote diversiteit aan informatie-uitwisseling plaats. Dit is informatie die intercedenten, flexkrachten en inleners zelf vastleggen, maar ook informatie die uit andere applicaties komt. Naast informatie die door middel van diverse verwerkingen tot stand komt en leidt tot allerhande financiële gegevens m.b.t. facturatie, verloning, rendement, etc. Kortom: zeer waardevolle data, waarmee niet alleen de business performance inzichtelijk gemaakt kan worden, maar vooral ook analyses kunnen worden uitgevoerd. Waarmee patronen en trends zichtbaar kunnen worden gemaakt om uiteindelijk voorspellingen te kunnen doen!

Binnen het brede portfolio van Pivoton bestaan al verschillende partner specifieke koppelingen met andere pakketten en mogelijkheden om informatie uit te wisselen tussen systemen. Dit gebeurt zoveel mogelijk op basis van gebruikte standaarden, zoals SETU.

Met het beschikbaar stellen van deze klant specifieke data biedt Pivoton haar klanten niet alleen vrijheid en flexibiliteit in het gebruik van eigen data, maar ook door IT gefaciliteerde business mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar deze oplossing en waarvoor u dit kan inzetten? Wij vertellen u snel meer!