Data Ontsluiting

Data, data en nog eens data. Het slim gebruiken en interpreteren van (bedrijfs)data is cruciaal voor ieder bedrijf, toch ook die van u? Pivoton biedt haar klanten een near realtime dataontsluiting oplossing waarmee de eigen data snel en eenvoudig beschikbaar komt.

Data oplossing

Pivoton heeft een oplossing ontwikkeld waarmee alle frontofficedata, en de momenten van mutatie op deze data, beschikbaar komt in een voor synchronisatie met externe databases geschikte “data lake”. De data ontsluiting kan in eigen applicaties gebruikt worden voor diverse doeleinden, zoals:

  • Weergave van data in self-service portals (Kandidaten, Flexkrachten, Klanten, etc)
  • Data voor Business Intelligence applicaties voor analyse doeleinden
  • Data voor dashboarding applicaties
  • Als bron voor signalering van wijzigingen in FMS voor aangesloten applicaties
  • Als bron voor rapportagetools
  • Als bron voor dataportabiliteit

Dataontsluiting: Uw voordelen

De voordelen voor uw organisatie? Helemaal los van uw primaire operationele systeem maar wel near real time heeft u de beschikking over al uw relevante data vanuit onze systemen. In een formaat en op een manier die volledig geoptimaliseerd is voor specifieke toepassingen.

Met het beschikbaar stellen van deze klant specifieke data biedt Pivoton haar klanten niet alleen vrijheid en flexibiliteit in het gebruik van eigen data, maar ook door IT gefaciliteerde business mogelijkheden.

Benieuwd naar wat deze oplossing voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer!