Continuous integration @Pivoton

Ontwikkelproces verder professionaliseren draagt bij aan het nog beter in gaan op de wensen van onze klanten

Afgelopen jaar heeft Pivoton haar continuous integration pipeline sterk verbeterd om het ontwikkelproces aan de Kentro Suite verder te professionaliseren. Continuous integration (CI) is een best practice uit de Agile ontwikkelmethodiek. Deze methodiek is er op gericht om alle aanpassingen in software met goede kwaliteit en regelmaat op te leveren. Daarmee zijn wij in staat om nog beter in te gaan op de wensen van onze klanten, op vragen in de markt en wet en regelgeving.

Continuous integration

Continuous integration stelt Pivoton in staat om alle aanpassingen aan de Kentro Suite op een dagelijkse basis volledig automatisch op te leveren naar een testomgeving. Tijdens deze oplevering worden alle wijzigingen die door onze ontwikkelteams in de Kentro Suite zijn uitgevoerd, geïntegreerd op deze testomgeving. Met deze aanpak wordt de samenhang in alle wijzigingen gecontroleerd en automatisch getest.

Naast het voordeel dat onze nieuwe software iedere dag wordt getoetst en fouten sneller worden opgespoord, zorgt het er ook voor dat onze development teams meer tijd over houden om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

Oscar Riezebos
Oscar Riezebos

Door de gestandaardiseerde manier van opleveren en testen van alle wijzigingen in de Kentro Suite creëert Pivoton voorspelbaarheid en zorgt het voor verbetering in kwaliteit.

Oscar Riezebos
Oscar Riezebos

Technische achtergrond

Het operationeel maken is een complexe uitdaging omdat de Kentro Suite gebruik maakt van diverse technologieën zoals Oracle en Outsystems. Vanwege deze reden is er geen pasklare continuous integration oplossing beschikbaar in de markt.

Wij hebben daarom een maatwerk oplossing toegepast die gebruik maakt van een combinatie van standaard componenten en software tools, zoals Redwood RunMyJobs, Python, jMeter en Jenkins. Deze laatste tool draagt zorg voor de regie en centrale aansturing van de continuous integration. Op deze wijze wordt software development in beide technologieën door de continous integration pipeline geïntegreerd, getoetst en geautomatiseerd uitgeleverd.

Een mooi resultaat van onze development teams.

Oscar Riezebos

Oracle / Outsystems developer bij Pivoton

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

sep 26, 2022

Verloning moet altijd vlekkeloos verlopen

Verloning moet altijd vlekkeloos verlopen
Lees hier het artikel van onze Product Owner André Gelauf en CTO Bart Hemmer in de september editie van de Flexmarkt Bekijk al het nieuws
sep 26, 2022
Lees meer
sep 22, 2022

Sales Engineer vacature

Sales Engineer vacature
Bouw jij als Sales Engineer mee aan onze verdere groei? Als jij het leuk vindt om in gesprek te gaan met toekomstige klanten om onze producten te verkopen, dan zoeken wij jou. Bekijk al het nieuws
sep 22, 2022
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede

Postbus 239
6710 BE Ede

Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur