Continuous integration @Pivoton

Ontwikkelproces verder professionaliseren draagt bij aan het nog beter in gaan op de wensen van onze klanten

Afgelopen jaar heeft Pivoton haar continuous integration pipeline sterk verbeterd om het ontwikkelproces aan de Kentro Suite verder te professionaliseren. Continuous integration (CI) is een best practice uit de Agile ontwikkelmethodiek. Deze methodiek is er op gericht om alle aanpassingen in software met goede kwaliteit en regelmaat op te leveren. Daarmee zijn wij in staat om nog beter in te gaan op de wensen van onze klanten, op vragen in de markt en wet en regelgeving.

Continuous integration

Continuous integration stelt Pivoton in staat om alle aanpassingen aan de Kentro Suite op een dagelijkse basis volledig automatisch op te leveren naar een testomgeving. Tijdens deze oplevering worden alle wijzigingen die door onze ontwikkelteams in de Kentro Suite zijn uitgevoerd, geïntegreerd op deze testomgeving. Met deze aanpak wordt de samenhang in alle wijzigingen gecontroleerd en automatisch getest.

Naast het voordeel dat onze nieuwe software iedere dag wordt getoetst en fouten sneller worden opgespoord, zorgt het er ook voor dat onze development teams meer tijd over houden om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

Oscar Riezebos
Oscar Riezebos

Door de gestandaardiseerde manier van opleveren en testen van alle wijzigingen in de Kentro Suite creëert Pivoton voorspelbaarheid en zorgt het voor verbetering in kwaliteit.

Oscar Riezebos
Oscar Riezebos

Technische achtergrond

Wij staan voor maximale betrouwbaarheid en kwaliteit van onze software. En daar doen we alles voor. Om die reden hebben onze teams zelf tooling ontwikkeld om Kentro middels continuous integration op het allerhoogste kwalitatieve niveau voortdurend te kunnen testen.

Met onze oplossing zijn we namelijk in staat om de soms technisch ingewikkelde combinaties van meerdere softwaretools geïntegreerd en specifiek voor Kentro te kunnen testen. Het resultaat is simpel: continue betrouwbaarheid en kwaliteit!

Een mooi resultaat van onze development teams.

Oscar Riezebos

Oracle / Outsystems developer bij Pivoton

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur