C&K Bouw in Ede voor viering livegang Kentro

Verder en sneller groeien door middel van automatiseren en optimaliseren

Vanaf dag 1 zijn de medewerkers van C&K super blij met Kentro en de keuze voor Pivoton. De druk op de administratie is afgenomen, de verloning & facturatie verloopt vlekkeloos en de focus ligt op de medewerkers, zzp’ers en opdrachtgevers.

C&K Bouw was op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van Wet- en Regelgeving en compliancy die het gehele IT landschap kan automatiseren en optimaliseren. Door de betrouwbaarheid van onze backoffice in combinatie met intuïtieve software voor optimale ondersteuning van het primaire proces is gekozen voor Kentro van Pivoton.

Samenwerking

Vanaf dag 1 is de samenwerking zeer prettig. Korte lijnen, direct schakelen waar nodig en samen de klus klaren. De implementatie van Kentro is hierdoor zeer voortvarend en succesvol verlopen en is C&K met de onderdelen Personeel en ZZP live met Kentro.

Door de samenwerking met Pivoton heeft C&K het SNA-keurmerk en de NEN-4400-1 certificering behaald en het NBBU lidmaatschap voor Personeel als ook zzp kunnen realiseren.

Danny van der Wal
Danny van der Wal

Danny van der Wal, Operationeel Directeur C&K Bouw

De implementatie verliep op rolletjes. De collega’s van Pivoton namen ons volledig mee in het proces en we kregen alle ondersteuning waar nodig. Fijn om met deze experts samen zo’n project te realiseren die zoveel impact heeft op ons bedrijf. Met Kentro live kunnen wij de focus houden op al onze medewerkers op de bouwplaats, het werven van nieuwe medewerkers en het aannemen van nog meer opdrachten
Danny van der Wal
Danny van der Wal
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

Het is altijd fijn om te horen dat klanten de samenwerking als zeer prettig ervaren en dat het vertrouwen in onze collega’s, in onze software en in onze dienstverlening hoog is. Ik kan alleen maar trots op ons implementatieteam zijn die dit naar 100% tevredenheid heeft gerealiseerd met als resultaat dat onze software direct bijdraagt aan verdere groei van C&K. Daar doen we het voor

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over C&K Bouw

C&K Bouw is een bouwbedrijf dat zich toespitst op het aannemen van bouwprojecten en inzetten van vaktalent in een breed scala aan bouwspecialiteiten. Ons doel is om, ongeacht het soort bouwwerk dat onze klanten klaar hebben staan, direct een specialist beschikbaar te hebben. Hierin zijn kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie leidende draden in ons beleid. Tegelijkertijd zijn flexibiliteit, innovatie en een brede kennis van allerlei zaken op het gebied van de bouw voor ons belangrijke waarden. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij zo snel mogelijk een specialist ter plaatse hebben. Voor onze uitzendkrachten en zzp’ers betekent dit de mogelijkheid om talenten en kwaliteiten te ontwikkelen in een betrouwbare omgeving.

Meer weten? Neem eens een kijkje op hun website

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur