C&K Bouw wil versnelde groei realiseren door middel van automatiseren en optimaliseren

Door de betrouwbaarheid van de backoffice in combinatie met intuïtieve software van Pivoton ambities waarmaken

C&K Bouw tekent langdurige overeenkomst met Pivoton vanwege de betrouwbaarheid van de backoffice in combinatie met intuïtieve software voor optimale ondersteuning van hun primaire proces.

18 maart tekende Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton, samen met Algemeen directeur Cevat Kilinç de overeenkomst.

Algemeen directeur Cevat Kilinç:
C&K Bouw bestaat ruim 5 jaar. De afgelopen 5 jaar hebben we onszelf bewezen in de bouwsector en zijn we onderscheidend ten opzichte van veel concurrenten. We groeien elk jaar stabiel, maar we hebben de ambitie om verder en sneller te groeien door nog meer medewerkers in loondienst aan te nemen en de inzet van ZZP’ers verder uit te breiden”.

Cevat Kilinç
Cevat Kilinç

Algemeen directeur C&K Bouw

Om deze versnelde groei te realiseren, zochten wij een betrouwbare partner op het gebied van Wet- en Regelgeving en compliancy die ons gehele IT landschap kan automatiseren en optimaliseren. Het vertrouwen met Pivoton was er vanaf het eerste gesprek. Ik ben dan ook blij dat de implementatie direct van start gaat zodat we zo snel mogelijk kunnen profiteren
Cevat Kilinç
Cevat Kilinç
Sebastiaan Brandwijk
Sebastiaan Brandwijk

Sebastiaan Brandwijk, Senior Accountmanager & Marketeer Pivoton

De fit was er vanaf het eerste moment. Ik ben dan ook zeer blij dat C&K voor onze betrouwbare producten en diensten heeft gekozen. Samen gaan we aan de slag om de groei van C&K te realiseren.

Sebastiaan Brandwijk
Sebastiaan Brandwijk

De voorbereidingen zijn direct van gestart gegaan, op naar een mooie implementatie!

Over C&K Bouw

C&K Bouw is een bouwbedrijf dat zich toespitst op het aannemen van bouwprojecten en inzetten van vaktalent in een breed scala aan bouwspecialiteiten. Ons doel is om, ongeacht het soort bouwwerk dat onze klanten klaar hebben staan, direct een specialist beschikbaar te hebben. Hierin zijn kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie leidende draden in ons beleid. Tegelijkertijd zijn flexibiliteit, innovatie en een brede kennis van allerlei zaken op het gebied van de bouw voor ons belangrijke waarden. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij zo snel mogelijk een specialist ter plaatse hebben. Voor onze uitzendkrachten en ZZP’ers betekent dit de mogelijkheid om talenten en kwaliteiten te ontwikkelen in een betrouwbare omgeving.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur