ARTO Recruitment en Pivoton verlengen samenwerking met 5 jaar

ARTO vertrouwt al ruim 25 jaar op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Pivoton. Maandag 25 mei 2020 hebben Michael Nijdam namens ARTO en Paul van den Bosch namens Pivoton het contract getekend en daarmee de samenwerking met een periode van 5 jaar verlengd.

Samenwerking

ARTO RECRUITMENT is al ruim 60 jaar een begrip in de regio Groot Amsterdam en gespecialiseerd in Uitzenden en Werving & Selectie. Vele klanten van ARTO behoren al meer dan 50 jaar tot hun relaties. Persoonlijke aandacht voor zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever staat hierbij altijd centraal.

In 1995 is het eerste contract getekend met Pivoton. Pivoton verzorgt de volledige verwerking wat betreft de verloning & facturatie van ARTO. Persoonlijk, servicegericht en kwaliteit staan centraal in de samenwerking tussen ARTO en Pivoton. Om de kwaliteit van diensten en de persoonlijke service richting opdrachtgevers en kandidaten verder te optimaliseren, gaat ARTO over op de nieuwste software oplossingen van Pivoton: Kentro Office en Konnekt.

Michael Nijdam, C.F.O. van ARTO RECRUITMENT:

“ARTO staat voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke service. Pivoton past perfect bij onze kernwaarden. Foutloze verloning en facturatie zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Dat gaat altijd goed en daar gaat het om. Daarom hebben wij al ruim 25 jaar een partnership met Pivoton. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en zorgeloze implementatie van Kentro om in de toekomst nog beter te gaan functioneren”.

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

“Wij koesteren de langdurige partnership met ARTO. Hoe mooi is het dat we nu met deze contractverlening ook bijdragen aan de next step van ARTO door Kentro Office en Kentro Konnekt te implementeren. Hiermee blijft onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service geborgd en kan ARTO gaan profiteren van optimale procesondersteuning en productiviteitsverbetering”.

Waarom kiest ARTO voor Kentro Office?

Met Kentro Office ondersteunt Pivoton de medewerkers op de vestiging optimaal in hun werk. Hoe beter men met data en met verschillende slimme tools wordt ondersteund, hoe efficiënter de frontoffice kan opereren. Zo kunnen de oplossingen, die met de tijd meebewegen, structureel bijdragen aan de strategie en de dienstverlening van ARTO richting 2020 en verder.

Marion Schoonhoven, Senior HR / Peoplemanager ARTO:

“Pivoton is meer dan software alleen. Ze adviseren en ondersteunen ons en denken mee in wat wij nodig hebben. Het contact met de consultants en Customer Support is zeer prettig en worden altijd snel en goed geholpen”.

Kentro Office biedt uitzendondernemingen veel voordelen:

  • Nauwelijks inwerktijd nodig; de intercedent kan vrijwel direct aan de slag;
  • Het gebruikersgemak bevordert de soepele implementatie. En minder administratieve ballast stimuleert gebruik;
  • De productiviteit gaat omhoog; de intercedent is sneller en effectiever, maakt minder fouten en kan zich volledig focussen op kerntaken, de werving en selectie en het plaatsen van kandidaten;
  • De marge gaat omhoog; de productiviteit verbetert en de indirecte kosten gaan omlaag;
  • Het is leuk om mee te werken: het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke systeem maakt het werken prettiger en gemakkelijker.

Over ARTO
ARTO Recruitment is opgericht in 1959 en kan zich buigen over een rijke historie. In de loop der jaren is ARTO uitgegroeid tot een onafhankelijk full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de gehele Randstad. Persoonlijke betrokkenheid en service zit in hun DNA. Het vinden van de perfecte match of het geven van het juiste advies is iets wat zij iedere dag met veel passie doen.

Dat doet ARTO al sinds 1959 en daar zijn ze uiteraard heel erg trots op. Meer weten over ARTO? Neem eens kijkje op hun website

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.