ARTO Recruitment en Pivoton verlengen samenwerking

ARTO vertrouwt al ruim 25 jaar op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Pivoton. Persoonlijk, servicegericht en kwaliteit staan centraal in de samenwerking

ARTO vertrouwt al ruim 25 jaar op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Pivoton. Maandag 25 mei 2020 hebben Michael Nijdam namens ARTO en Paul van den Bosch namens Pivoton het contract getekend en daarmee de samenwerking met een periode van 5 jaar verlengd.

Samenwerking

ARTO RECRUITMENT is al ruim 60 jaar een begrip in de regio Groot Amsterdam en gespecialiseerd in Uitzenden en Werving & Selectie. Vele klanten van ARTO behoren al meer dan 50 jaar tot hun relaties. Persoonlijke aandacht voor zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever staat hierbij altijd centraal.

In 1995 is het eerste contract getekend met Pivoton. Pivoton verzorgt de volledige verwerking wat betreft de verloning & facturatie van ARTO. Persoonlijk, servicegericht en kwaliteit staan centraal in de samenwerking tussen ARTO en Pivoton. Om de kwaliteit van diensten en de persoonlijke service richting opdrachtgevers en kandidaten verder te optimaliseren, gaat ARTO over op de nieuwste software oplossingen van Pivoton: Kentro Office en Konnekt.

Michael Nijdam
Michael Nijdam

C.F.O. van ARTO RECRUITMENT

“Wij staan voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke service. Pivoton past perfect bij onze kernwaarden. Foutloze verloning en facturatie zijn cruciaal voor onze service en dienstverlening. Dat gaat altijd goed en daar gaat het om. Daarom hebben wij al ruim 25 jaar een partnership met Pivoton. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en zorgeloze implementatie van Kentro om in de toekomst nog beter te gaan functioneren”.
Michael Nijdam
Michael Nijdam
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

Wij koesteren de langdurige partnership met ARTO. Hoe mooi is het dat we nu met deze contractverlening ook bijdragen aan de next step van ARTO door Kentro Office en Kentro Konnekt te implementeren. Hiermee blijft onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service geborgd en kan ARTO gaan profiteren van optimale procesondersteuning en productiviteitsverbetering.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Waarom kiest ARTO voor Kentro Office?

Met Kentro Office ondersteunt Pivoton de medewerkers op de vestiging optimaal in hun werk. Hoe beter men met data en met verschillende slimme tools wordt ondersteund, hoe efficiënter de frontoffice kan opereren. Zo kunnen de oplossingen, die met de tijd meebewegen, structureel bijdragen aan de strategie en de dienstverlening van ARTO richting 2020 en verder.

Marion Schoonhoven
Marion Schoonhoven

Senior HR / Peoplemanager ARTO

Pivoton is meer dan software alleen. Ze adviseren en ondersteunen ons en denken mee in wat wij nodig hebben. Het contact met de consultants en Customer Support is zeer prettig en worden altijd snel en goed geholpen.
Marion Schoonhoven
Marion Schoonhoven

Kentro Office biedt uitzendondernemingen veel voordelen:

  • Nauwelijks inwerktijd nodig; de intercedent kan vrijwel direct aan de slag;
  • Het gebruikersgemak bevordert de soepele implementatie. En minder administratieve ballast stimuleert gebruik;
  • De productiviteit gaat omhoog; de intercedent is sneller en effectiever, maakt minder fouten en kan zich volledig focussen op kerntaken, de werving en selectie en het plaatsen van kandidaten;
  • De marge gaat omhoog; de productiviteit verbetert en de indirecte kosten gaan omlaag;
  • Het is leuk om mee te werken: het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke systeem maakt het werken prettiger en gemakkelijker.

Over ARTO

ARTO Recruitment is opgericht in 1959 en kan zich buigen over een rijke historie. In de loop der jaren is ARTO uitgegroeid tot een onafhankelijk full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de gehele Randstad. Persoonlijke betrokkenheid en service zit in hun DNA. Het vinden van de perfecte match of het geven van het juiste advies is iets wat zij iedere dag met veel passie doen. Dat doet ARTO al sinds 1959 en daar zijn ze uiteraard heel erg trots op. Meer weten over ARTO? Neem eens een kijkje op hun website.

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur