APS Personeelservices verlengt samenwerking

Kwaliteit van diensten en het persoonlijke contact richting opdrachtgevers en kandidaten verder optimaliseren

APS Personeelservices vertrouwt al 21 jaar op de software en dienstverlening van Pivoton. Woensdag 19 december 2018 hebben Marcel & Catrien Coolen namens APS en Roel Keizer namens Pivoton het contract getekend en daarmee de samenwerking met een periode van 5 jaar verlengd.

Samenwerking

APS Personeelservices is al ruim 40 jaar een begrip in de regio Nuenen en Son en sinds 2017 ook een vestiging in Schijndel. In 1997 is het eerste contract getekend met Pivoton en in de loop van de jaren is de samenwerking verder uitgebouwd. Pivoton verzorgt de volledige verloning & facturatie. Om de kwaliteit van hun diensten en het persoonlijke contact richting opdrachtgevers en kandidaten verder te optimaliseren, gaat APS over op Kentro Office en Konnekt. Daarmee stroomlijnen ze hun IT-proces zodat zij zich kan focussen op waar zij goed in is: succesvol matchen door onderscheidend te zijn in relatiebeheer.

Marcel Coolen
Marcel Coolen

Algemeen Directeur, APS Personeelservices

Wij streven naar maximale kwaliteit en persoonlijke aandacht, dat is ons specialisme. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers. Met Pivoton hebben we de partner in huis die het maximale voor ons mogelijk maakt zonder enig verlies van onze kwaliteit.
Marcel Coolen
Marcel Coolen
Roel Keizer
Roel Keizer

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

Duurzame relaties, loyaliteit en persoonlijk contact staat voorop bij APS. Dat zie je terug richting hun opdrachtgevers, hun kandidaten en ook naar leveranciers & partners. Dat is bij Pivoton niet anders. We hechten aan klantrelaties waarin we elkaar strategisch versterken en daarin helpt eenzelfde business houding en visie. Om gezamenlijk dezelfde doelen na te kunnen streven. Waarbij wij onze klanten ontzorgen bij de implementatie van én het gebruik van onze software, in de hart van hun organisatie. Met vertrouwen, duidelijke afspraken en scherpe focus kunnen ze rekenen op een gedegen en succesvolle implementatie van de Kentro suite. Trots dat wij samen deze vervolgstappen gaan zetten.

Roel Keizer
Roel Keizer
Catrien Coolen
Catrien Coolen

Commercieel Directeur, APS Personeelservices

De implementatie van Kentro Office en Konnekt vereist een gedegen project-aanpak, waarin samenwerking en wederzijds vertrouwen cruciaal zijn. Gezien onze ervaring met Pivoton hebben wij er het volste vertrouwen in deze implementatie zorgvuldig en succesvol af te ronden.
Catrien Coolen
Catrien Coolen

Over APS Personeelservices

APS Personeelservices is een familiebedrijf dat al sinds 1975 uitzendt en detacheert, ook voor payrolling en werving en selectie kunt u bij ze terecht. Als regionaal en allround personeelsbureau bemiddelen zij personeel op diverse niveaus in veel verschillende vakgebieden. Bewust richt APS zich niet op één branche; hun specialisme is kwaliteit. Door persoonlijk contact met zowel kandidaten als opdrachtgevers garanderen ze die kwaliteit, al jaren. APS is een gecertificeerd bureau en lid van de ABU. Meer weten? Neem eens een kijkje op https://apspersoneel.nl/

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur