APS Personeelservices en Pivoton verlengen samenwerking met 5 jaar

APS Personeelservices vertrouwt al 21 jaar op de software en dienstverlening van Pivoton. Woensdag 19 december 2018 hebben Marcel & Catrien Coolen namens APS en Roel Keizer namens Pivoton het contract getekend en daarmee de samenwerking met een periode van 5 jaar verlengd. 

Samenwerking

APS Personeelservices is al ruim 40 jaar een begrip in de regio Nuenen en Son en sinds 2017 heeft APS ook een vestiging in Schijndel. In 1997 is het eerste contract getekend met Pivoton en in de loop van de jaren is de samenwerking verder uitgebouwd. Pivoton verzorgt de volledige verloning & facturatie van APS. Om de kwaliteit van hun diensten en het persoonlijke contact richting opdrachtgevers en kandidaten verder te optimaliseren, gaat APS over op Kentro Office en Konnekt. Daarmee stroomlijnt APS haar IT-proces zodat zij zich kan focussen op waar zij goed in is: succesvol matchen door onderscheidend te zijn in relatiebeheer.

Marcel Coolen, Algemeen Directeur APS Personeelservices:

Wij streven naar maximale kwaliteit en persoonlijke aandacht, dat is ons specialisme. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers. Met Pivoton hebben we de partner in huis die het maximale voor ons mogelijk maakt zonder enig verlies van onze kwaliteit”.

Roel Keizer, CEO van Pivoton:

“Duurzame relaties, loyaliteit en persoonlijk contact staat voorop bij APS. Dat zie je terug richting hun opdrachtgevers, hun kandidaten en ook naar leveranciers & partners. Dat is bij Pivoton niet anders. We hechten aan klantrelaties waarin we elkaar strategisch versterken en daarin helpt eenzelfde business houding en visie. Om gezamenlijk dezelfde doelen na te kunnen streven. Waarbij wij onze klanten ontzorgen bij de implementatie van én het gebruik van onze software, in de hart van hun organisatie. Met vertrouwen, duidelijke afspraken en scherpe focus kan APS rekenen op een gedegen en succesvolle implementatie van de Kentro suite. Trots dat wij samen deze vervolgstappen gaan zetten”.

Catrien Coolen, Commercieel Directeur APS Personeelservices:

De implementatie van Kentro Office en Konnekt vereist een gedegen project-aanpak, waarin samenwerking en wederzijds vertrouwen cruciaal zijn. Gezien onze ervaring met Pivoton hebben wij er het volste vertrouwen in deze implementatie zorgvuldig en succesvol af te ronden”.

Over APS Personeelservices

APS Personeelservices is een familiebedrijf dat al sinds 1975 uitzendt en detacheert. Ook voor payrolling en werving en selectie kunt u bij APS terecht. Als regionaal en allround personeelsbureau bemiddelen zij personeel op diverse niveaus in veel verschillende vakgebieden. Bewust richt APS zich niet op één branche; hun specialisme is kwaliteit. Door persoonlijk contact met zowel kandidaten als opdrachtgevers garanderen ze die kwaliteit, al jaren. APS is een gecertificeerd bureau en lid van de ABU. Meer weten over APS? Neem eens een kijkje op https://apspersoneel.nl/