Allround Software Developer gezocht

Hou je van Agile werken in een dynamische omgeving waarin ruimte is voor innovatie en continue verbetering? Als jij een developer bent die zich wil bijscholen in onze ontwikkeltooling Outsystems en Oracle, dan zoeken wij jou.

Bouw jij als Allround Software Developer mee aan onze verdere groei? Ben jij een Developer die zich wil bijscholen in onze ontwikkeltooling Outsystems en Oracle? Hou jij van Agile werken in een dynamische omgeving waarin ruimte is voor innovatie en continue verbetering, dan zoeken wij jou.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met je collega developers, testers en requirements engineers aan het uitwerken van de epics op onze roadmap. In onze (Scrumban) teams zorg jij ervoor dat stories worden gegroomed en gebouwd en probeer je bij te dragen aan onze experimenteersessies.

Je bent in staat stories zelfstandig uit te werken, rekening houdend met onze standaarden en eisen vanuit architectuur etc. Je bent geïnteresseerd in de (technische) ontwikkelingen in je vakgebied en probeert van daaruit bij te dragen aan verbeteringen die wij kunnen doorvoeren bijvoorbeeld in de architectuur, gebruikte technologieën en patterns.

Wij zetten Oracle plsql in om data op te halen uit een Oracle database. Vervolgens wordt in onze generieke business layer de business logica gebouwd en daarboven de applicatielogica, Hiervoor maken wij gebruik van Outsystems als ontwikkelplatform. Je hebt hier of al ervaring in, of je wilt je hier graag in bekwamen.

Wat breng je mee?

 • Uitmuntende kennis van minimaal één 3e generatie programmeertaal, hoeft niet noodzakelijk een relatie te hebben met Oracle en/of OutSystems
 • Vermogen om analytisch en op hoog abstractieniveau te denken

De volgende kennis is een pré:

 • Oracle stack:
  • Oracle Database (incl. pl/sql en sql)
  • Oracle Designer en Oracle Developer
  • Oracle application server
 • Kennis van integraties zoals RabbitMQ, Soap, REST, XML, JSON etc.
 • Kennis van web en mobile
 • Kennis van Outsystems
 • Kennis van ElasticSearch

En als persoon:

 • Heb je een klantgerichte instelling
 • Neem je verantwoordelijkheid en initiatief
 • Ben je creatief en oplossingsgericht
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en flexibiliteit

Wat vragen wij?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding met een ICT component of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar werkervaring

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende werkomgeving en interessante klanten in een dynamische branche
 • Een informele cultuur met veel vrijheid in je werk
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdere groei
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van het uitzendproces, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Deze kennis hebben wij in meer dan 30 jaar opgebouwd en dat maakt ons een gerespecteerde IT partner binnen de flexmarkt.

Pivoton biedt software voor de administratieve en commerciële processen in de flexmarkt als SaaS-oplossing en verzorgt de complete backoffice verwerking van urendeclaraties en facturatie. Wij geven klanten samenhangend advies en begeleiding bij het inrichten, inzetten, optimaliseren en onderhouden van de IT-oplossingen die bepalend zijn voor hun toekomst. Volledige ontzorging en procesoptimalisatie staan hierbij altijd voorop. We doen dit samen met ongeveer 35 collega’s op een informele wijze waarbij flexibiliteit en samenwerking belangrijke drivers zijn. Pivoton werkt volledig Agile.

Interesse?

Heb je interesse in jouw mogelijkheden bij Pivoton, dan zien we je sollicitatie en je CV graag tegemoet. Stuur je reactie naar Jolanda Groeneveld (HR-functionaris). Haar e-mailadres is: J.Groeneveld@ctb.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, bel of mail dan naar Bart Hemmer (CTO). b.hemmer@pivoton.nl 06-83651013

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 23, 2022

Heldere visie op IT – Hoe is jouw relatie met je IT-partner

Heldere visie op IT – Hoe is jouw relatie met je IT-partner
Lees hier het artikel van onze Algemeen Directeur Paul van den Bosch in de juni editie van de Flexmarkt Bekijk al het nieuws
jun 23, 2022
Lees meer
jun 20, 2022

Informatie Analist – Requirements Engineer vacature

Informatie Analist – Requirements Engineer vacature
Vindt jij het leuk om zowel zelfstandig als met een team van collega’s aan de backlog van onze klant- en marktwensen te werken en deze uiteindelijk op te leveren in bouwbare stories? Dan zoeken wij jou. Bekijk al het nieuws
jun 20, 2022
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede

Postbus 239
6710 BE Ede

Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur