Alertec Group kiest voor Pivoton

Alertec verkiest Pivoton als dé IT Business Partner voor het automatiseren & optimaliseren van hun primair proces. Vanwege de expertise op het gebied van IT-oplossingen en branche gerelateerde wet- en regelgeving is gekozen voor de strategische samenwerking met Pivoton. Ondanks de corona-maatregelen werd op gepaste en feestelijke wijze de handtekening gezet onder het contract.

Samenwerking

Met deze samenwerking zet Alertec een volgende stap in het bij elkaar brengen van mens en werk. Hierbij vertrouwt Alertec op de kracht, ondersteuning en betrouwbaarheid van Pivoton. Het gezamenlijke doel is verdere professionalisering en productiviteitsverbetering.

Zowel Alertec als Pivoton houden van aanpakken: de migratie is direct gestart na het tekenen van het contract. In de komende maanden wordt er gewerkt aan de implementatie zodat nog dit jaar Alertec over is op de systemen van Pivoton.

Alertec gaat profiteren van zowel Kentro Office als Kentro Konnekt. Hiermee is Alertec klaar om verder door te groeien. De enorme gebruiksvriendelijke interface en procesgestuurde ondersteuning van Kentro geldt als een grote stap voorwaarts. Met de unieke en geïntegreerde support (BPO dienstverlening) van Pivoton wordt Alertec bovendien in grote mate ontzorgd.

André Hamstra Algemeen Directeur Alertec Group:

“Pivoton kwam als geroepen. We hadden problemen met onze huidige systeem en die kunnen met de ervaring, producten en kunde van Pivoton worden opgelost. Hiermee slaan we een mooie slag t.a.v. productiviteit, gebruiksvriendelijkheid en een uiteindelijk beter operationeel resultaat”.

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

“Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat Alertec behoefte heeft aan een betrouwbare en kwalitatief sterke IT-partner die meer is dan leverancier. Met de duidelijke visie van Alertec en onze kennis en producten was de conclusie snel gemaakt: Alertec kan met de producten en diensten van Pivoton in de komende jaren mooie stappen maken. Dat we in zo’n korte tijd met elkaar tot deze samenwerking komen, zegt alles over het wederzijdse vertrouwen”.

André Hamstra Algemeen Directeur Alertec Group:

“Pivoton en Alertec zijn een perfecte match: Vakkennis, specialisten en een persoonlijke aanpak op een bijzonder hoog niveau. Het directe contact, de juiste mensen aan tafel en het snel en gemakkelijk schakelen heeft ertoe geleid dat we binnen 1 maand de keuze hebben gemaakt om nog dit jaar over te stappen naar Pivoton. We hebben er alle vertrouwen in”.

Over Alertec Group
Alertec is dé specialist op het gebied van werving en selectie van personeel. Vanuit vestigingen verspreid door Nederland staan de professionals van Alertec altijd voor u klaar. Vakkennis en een persoonlijke aanpak zijn kenmerkend voor Alertec. Wij leveren maatwerk en daar profiteren zowel werkgever als werknemer van.
Alertec staat voor persoonlijke dienstverlening, specialisatie, ervaring én maatwerk. Neem eens een kijkje op hun website https://www.alertecgroup.nl/nl/ of https://www.alertec.nl/

Over Pivoton
Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.