Alertec Group kiest voor Pivoton

Keuze voor Pivoton vanwege het automatiseren & optimaliseren van het primair proces en de expertise op het gebied van IT-oplossingen en W&R

Alertec verkiest Pivoton als dé IT Business Partner voor het automatiseren & optimaliseren van hun primair proces. Vanwege de expertise op het gebied van IT-oplossingen en branche gerelateerde wet- en regelgeving is gekozen voor de strategische samenwerking met Pivoton. Ondanks de corona-maatregelen werd op gepaste en feestelijke wijze de handtekening gezet onder het contract.

Samenwerking

Met deze samenwerking zet Alertec een volgende stap in het bij elkaar brengen van mens en werk. Hierbij vertrouwt Alertec op de kracht, ondersteuning en betrouwbaarheid van Pivoton. Het gezamenlijke doel is verdere professionalisering en productiviteitsverbetering.

Zowel Alertec als Pivoton houden van aanpakken: de migratie is direct gestart na het tekenen van het contract. In de komende maanden wordt er gewerkt aan de implementatie zodat nog dit jaar Alertec over is op de systemen van Pivoton.

Alertec gaat profiteren van zowel Kentro Office als Kentro Konnekt. Hiermee is Alertec klaar om verder door te groeien. De enorme gebruiksvriendelijke interface en procesgestuurde ondersteuning van Kentro geldt als een grote stap voorwaarts. Met de unieke en geïntegreerde support (BPO dienstverlening) van Pivoton wordt Alertec bovendien in grote mate ontzorgd.

André Hamstra Algemeen Directeur Alertec Group:

“Pivoton kwam als geroepen. We hadden problemen met onze huidige systeem en die kunnen met de ervaring, producten en kunde van Pivoton worden opgelost. Hiermee slaan we een mooie slag t.a.v. productiviteit, gebruiksvriendelijkheid en een uiteindelijk beter operationeel resultaat”.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Commercieel Directeur Pivoton:

Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat Alertec behoefte heeft aan een betrouwbare en kwalitatief sterke IT-partner die meer is dan leverancier. Met de duidelijke visie van Alertec en onze kennis en producten was de conclusie snel gemaakt: Alertec kan met de producten en diensten van Pivoton in de komende jaren mooie stappen maken. Dat we in zo’n korte tijd met elkaar tot deze samenwerking komen, zegt alles over het wederzijdse vertrouwen.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

André Hamstra Algemeen Directeur Alertec Group:

“Pivoton en Alertec zijn een perfecte match: Vakkennis, specialisten en een persoonlijke aanpak op een bijzonder hoog niveau. Het directe contact, de juiste mensen aan tafel en het snel en gemakkelijk schakelen heeft ertoe geleid dat we binnen 1 maand de keuze hebben gemaakt om nog dit jaar over te stappen naar Pivoton. We hebben er alle vertrouwen in”.

Over Alertec Group

Alertec is dé specialist op het gebied van werving en selectie van personeel. Vanuit vestigingen verspreid door Nederland staan de professionals van Alertec altijd voor u klaar. Vakkennis en een persoonlijke aanpak zijn kenmerkend voor Alertec. Wij leveren maatwerk en daar profiteren zowel werkgever als werknemer van.
Alertec staat voor persoonlijke dienstverlening, specialisatie, ervaring én maatwerk. Neem eens een kijkje op hun website https://www.alertecgroup.nl/nl/ of https://www.alertec.nl/

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur