Actief Werkt! verlengt langdurig partnership met Pivoton

Al meer dan 18 jaar vertrouwt Actief Werkt! op de software en dienstverlening van Pivoton. Met de recente overname van Prima Personeel (per 1 januari 2020 opererend onder de naam Actief Techniek) is het contract tussentijds opengebroken en voor de komende jaren verlengd. Belangrijk onderdeel hiervan is dat ook Actief Techniek gaat profiteren van Kentro Office, de intuïtieve procesondersteunende software, en de betrouwbare dienstverlening van Pivoton.

Implementatie Actief Techniek

Met de aanstaande live-gang van Kentro Office bij Actief Techniek zet de Actief Nederland organisatie een enorm grote stap in het uniformeren van haar primaire proces. Het intuïtieve en procesondersteunende karakter van Kentro Office stelt de eindgebruikers in staat optimaal efficiënt en eenvoudig hun werk te doen. De positieve ervaringen van de eindgebruikers van Actief Werkt! en de uitstekende implementatie van Kentro Office bij Actief Werkt! 1,5 jaar geleden maakt dat de implementatie en migratie van Actief Techniek naar de systemen van Pivoton heel goed verloopt.

Contract

Voor zowel Actief Nederland als Pivoton was de migratie van Actief Techniek het ideale moment om de bestaande samenwerking open te breken en te verlengen. Donderdag 12 december hebben Hans Damhuis, CFO van Actief Werkt! en Roel Keizer, Algemeen Directeur Pivoton het contract ondertekend.

Hans Damhuis, CFO Actief Werkt!:

“Wij waarderen het jarenlange partnership met Pivoton. Door de korte lijnen weten we elkaar goed te vinden.”

Roel Keizer, CEO Pivoton:

“Wij kennen al een lange historie met Actief Werkt!, waarbij ons producten- en dienstenportfolio de kernprocessen van Actief Werkt! maximaal faciliteert. Partnership, betrouwbaarheid, digitalisering en productiviteit staan hierbij centraal. Mooi om met dit partnership verdere groei van Actief Nederland te mogen faciliteren. We stappen trots een nieuw decennium in!.”

Over Actief Nederland

Actief Techniek en Actief Werkt! zijn onderdeel van Actief Nederland. Een van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. Actief heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is uitgegroeid tot een top-10 speler op de Nederlandse markt. Dagelijks stellen Actief Werkt! en Actief Techniek meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland. Zowel Actief Techniek als Actief Werkt! onderscheiden zich door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten. Ze willen dicht bij klanten, flexcollega’s en vakmensen staan. Daarnaast hechten ze veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap.

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.