Actief Werkt! verlengt langdurig partnership met Pivoton

Met de recente overname van Prima Personeel is het contract tussentijds opengebroken en voor de komende jaren verlengd.

Al meer dan 18 jaar vertrouwt Actief Werkt! op de software en dienstverlening van Pivoton. Met de recente overname van Prima Personeel (per 1 januari 2020 opererend onder de naam Actief Techniek) is het contract tussentijds opengebroken en voor de komende jaren verlengd.

Belangrijk onderdeel hiervan is dat ook Actief Techniek gaat profiteren van Kentro Office, de intuïtieve procesondersteunende software, en de betrouwbare dienstverlening van Pivoton.

Implementatie Actief Techniek

Met de aanstaande live-gang van Kentro Office bij Actief Techniek zet de Actief Nederland organisatie een enorm grote stap in het uniformeren van haar primaire proces. Het intuïtieve en procesondersteunende karakter van Kentro Office stelt de eindgebruikers in staat optimaal efficiënt en eenvoudig hun werk te doen. De positieve ervaringen van de eindgebruikers van Actief Werkt! en de uitstekende implementatie van Kentro Office bij Actief Werkt! 1,5 jaar geleden maakt dat de implementatie en migratie van Actief Techniek naar de systemen van Pivoton heel goed verloopt.

Contract

Voor zowel Actief Nederland als Pivoton was de migratie van Actief Techniek het ideale moment om de bestaande samenwerking open te breken en te verlengen. Donderdag 12 december hebben Hans Damhuis, CFO van Actief Werkt! en Roel Keizer, oud Algemeen Directeur Pivoton het contract ondertekend.

Hans Damhuis
Hans Damhuis

CFO, Actief Werkt!

De software van Pivoton biedt ons stabiliteit en met Kentro Office zetten we een belangrijke innovatieve stap voorwaarts. Dit is voor ons van groot belang. Hiernaast geloven wij in een langdurige samenwerking en partnership met Pivoton. We hebben goed en persoonlijk contact en de lijnen zijn kort, precies zoals wij graag samenwerken.
Hans Damhuis
Hans Damhuis
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton:

Wij kennen al een lange historie met Actief Werkt!, waarbij ons producten- en dienstenportfolio de kernprocessen van Actief Werkt! maximaal faciliteert. Partnership, betrouwbaarheid, digitalisering en productiviteit staan hierbij centraal. Mooi om met dit partnership verdere groei van Actief Nederland te mogen faciliteren. We stappen trots een nieuw decennium in!.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Over Actief Nederland

Actief Techniek en Actief Werkt! zijn onderdeel van Actief Nederland. Een van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. Actief heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is uitgegroeid tot een top-10 speler op de Nederlandse markt. Dagelijks stellen Actief Werkt! en Actief Techniek meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland. Zowel Actief Techniek als Actief Werkt! onderscheiden zich door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten. Ze willen dicht bij klanten, flexcollega’s en vakmensen staan. Daarnaast hechten ze veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap.

Over Pivoton

Pivoton is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van de flexmarkt, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Pivoton ontzorgt haar klanten met een compliant en volledig gehoste oplossing en BPO-dienstverlening voor verloning en facturatie. Met de combinatie van de producten en diensten die Pivoton biedt, stelt het haar klanten in staat significant te besparen op operationele kosten. Tegelijkertijd faciliteert Pivoton duurzame innovatie en integratie middels de Best-of- Breed positionering. Met het PaaS-platform stelt Pivoton haar klanten in staat eigen onderscheidende IT-oplossingen toe te voegen.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jun 13, 2023

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

RecruitNow treedt toe tot marktleider zvoove Group

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow

Timing kiest voor Pivoton en RecruitNow
Klaar voor de toekomst door keuze voor RecruitNow en Pivoton Bekijk al het nieuws

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur