Actief Werkt! en Pivoton verlengen samenwerking!

 

Ede, 28 december 2017. Actief Werkt! heeft het contract met IT-businesspartner Pivoton verlengd en blijft daarmee vertrouwen op de innovatieve, stabiele en betrouwbare mid- en backoffice cloud software en dienstverlening van Pivoton.

Op 28 december bezegelden Hans Damhuis, CFO bij Actief Werkt! en Roel Keizer, CEO van Pivoton, de voortzetting van deze jarenlange samenwerking.

 

Actief Werkt! vertrouwt sinds 2001 op de software en dienstverlening van Pivoton. Met de voortzetting van het contract bevestigt Actief Werkt! het vertrouwen in IT-businesspartner Pivoton. Bij Actief Werkt! geloven ze dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom is er ook gestart met de implementatie van de nieuwste generatie frontoffice software van Pivoton: Kentro Office. Met Kentro Office kunnen de medewerkers van Actief Werkt! nog effectiever en efficiënter werken waardoor er meer tijd ontstaat voor de flexkracht en de klant.

Roel Keizer en Hans Damhuis ondertekenen het contract

Hans Damhuis, CFO van Actief Werkt! over de samenwerking met Pivoton: ‘De software van Pivoton biedt ons stabiliteit en met Kentro Office zetten we een belangrijke innovatieve stap voorwaarts. Dit is voor ons van groot belang. Hiernaast geloven wij in een langdurige samenwerking en partnership met Pivoton. We hebben goed en persoonlijk contact en de lijnen zijn kort, precies zoals wij graag samenwerken.

Roel Keizer, CEO van Pivoton: ‘Wij zijn uiterst trots op het partnership met Actief Werkt! en de bestendiging van deze samenwerking.

Roel Keizer en Hans Damhuis proosten op de bestendiging van de samenwerking