Waardering partnership Actief Nederland en Pivoton

Actief Nederland breekt contract met Pivoton open en verlengt voor lange periode; bevestiging partnership

Actief Nederland (Actief Werkt! en Actief Techniek) staat bekend om de hoge kwaliteit van dienstverlening met oog voor flexkracht en klant. En die kwaliteit wordt ook gevraagd van hun belangrijke partners. Wat is er daarom mooier dan de tussentijdse verlenging van de huidige samenwerking met Pivoton?!

Met een wederzijdse drang om continu het maximale te realiseren bouwen Actief en Pivoton al jaren succesvol samen. Gezien de tevredenheid in de stabiliteit en de kwaliteit van Kentro en de bijbehorende dienstverlening, maakt dat Actief het lopende contract met Pivoton openbreekt en langdurig verlengt.

Samenwerking

 

Actief en Pivoton werken al 20 jaar nauw samen. Het vertrouwen in elkaar is dan ook groot. Bij Actief geloven ze dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Dit is in de samenwerking met collega’s van Pivoton van Directie tot Customer Support niet anders.

Korte lijnen, persoonlijk contact en gezamenlijke ambities en doelstellingen. En met Kentro Office, de intuïtieve procesondersteunende en gebruiksvriendelijke software, maken de collega’s van Actief op de vestiging elke dag het verschil richting klant en flexkracht.

V.l.n.r.: Paul van den Bosch en Hans Damhuis

Hans Damhuis
Hans Damhuis

CFO Actief Nederland

Het vertrouwen in Pivoton is groot. Niet voor niets maken we al 20 jaar gebruik van de producten en diensten van Pivoton. Met het openbreken en verlengen van het contract geven we blijk van waardering naar Pivoton en bevestigen we het vertrouwen in een duurzame, gezamenlijke succesvolle toekomst.
Hans Damhuis
Hans Damhuis
Paul van den Bosch
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch, Algemeen Directeur Pivoton

De afgelopen jaren hebben we met alle collega’s hard gewerkt om onze software en dienstverlening in de kern van het IT landschap van onze klanten nog verder te verbeteren. De waardering vanuit Actief Nederland om het contract langdurig te verlengen, bevestigt dat wij de juiste koers met Pivoton hebben ingezet. We dragen bij aan maximale business value voor en samen met onze klanten en zijn daarmee een partner in plaats van leverancier.

Paul van den Bosch
Paul van den Bosch
Anoek van Leijsen
Anoek van Leijsen

ICT Manager Actief Nederland

Pivoton geeft ons rust en stabiliteit in de mid- en backoffice. Die staan als een huis. Door het open karakter van de systemen van Pivoton kunnen we goed koppelen met andere strategische partners, waardoor we gestroomlijnde en efficiënte processen creëren. Zo kunnen we veel tijd steken in datgene dat zo belangrijk is en onderdeel is van onze strategie: persoonlijke aandacht voor onze flexkrachten en klanten.
Anoek van Leijsen
Anoek van Leijsen

Over Actief Nederland

Actief Techniek en Actief Werkt! zijn onderdeel van Actief Nederland. Een van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. Actief heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is uitgegroeid tot een top-20 speler op de Nederlandse markt. Dagelijks stellen Actief Werkt! en Actief Techniek meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland. Zowel Actief Techniek als Actief Werkt! onderscheiden zich door een persoonlijke en betrokken benadering van klanten en flexkrachten. Ze willen dicht bij klanten, flexcollega’s en vakmensen staan. Daarnaast hechten ze veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap.

Benieuwd naar onze software?

Vraag dan een demo aan van onze software en ontdek zelf de kracht van optimale procesondersteuning, efficiency en gebruiksvriendelijkheid die Kentro biedt.
Demo aanvragen

Of bel direct 0318 - 670 450
Benieuwd naar onze software?
Pivoton is dé IT-businesspartner voor de flexmarkt

Demo aanvragen

Demo aanvragen horizontaal

Klanten van Pivoton zijn onder andere:

Customer 1
Customer 2
Customer 3
Customer 4
Customer 5
Customer 6
Customer 7
Customer 8
Customer 9
Customer 10
Customer 11
Customer 12
Customer 13

Onze oplossingen

Tijd en aandacht voor kandidaten en inleners en dus focus op commerciële groei! Onze IT-oplossingen en aanvullende dienstverlening maken dit mogelijk door optimale procesondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ontstaat maximale efficiency en dus nog meer tijd en aandacht voor commercie. Betrouwbare verloning en facturatie; die zijn geborgd zonder omkijken.

Neem contact op

Contactformulier Horizontaal

usp

Specialistische kennis
van de flexbranche

usp

Procesondersteunende
gebruiksvriendelijke software

usp

Volledige ontzorging
van verlonen & factureren

usp

Wendbaar Future Fit
IT-landschap

Betrouwbaarheid waar het moet en flexibiliteit en vrijheid waar het kan

Onze visie op IT

De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Hier ligt onze kracht: Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit die onze klanten daarbinnen hebben om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn.

Best of Breed

Wij doen waar we goed in zijn; het bieden van de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit onze Best-of-Breed visie faciliteren we optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creëren we maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen.

Samen met onze klanten bouwen we een duurzaam Future Fit IT landschap voor maximale businessvalue!

Lees meer

Onze diensten

Met onze unieke BPO dienstverlening nemen we voor onze klanten het werk ten aanzien van verlonen, facturatie, controles, releases, onderhoud en integraties uit handen. Maximale ontzorging! Zijn er vraagstukken over optimale inzet, wet- en regelgeving of andere vragen? Jouw vraagstuk is onze uitdaging. Dé IT-businesspartner voor de flexbranche

Ervaringen van onze klanten

Arno Duijndam

Arno Duijndam

Arno Duijndam, Directeur ICT bij Olympia
"Van de tevredenheid bij eindgebruikers op de vestigingen tot aan de directietafel is het beeld unaniem; de samenwerking met Pivoton is waardevol voor ons. In onze drive om iedere dag het maximale te betekenen voor onze klanten en flexkrachten helpt dit enorm. Met de betrouwbaarheid en productiviteitwinst van de software en de gezamenlijke afstemming op de doorontwikkeling van Kentro tot en met de dienstverlening van Pivoton zijn wij bijzonder tevreden. Het is voor ons dan ook niet meer dan een logische stap."

Op de hoogte blijven van onze producten en diensten?

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Ander nieuws

jan 23, 2024

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove

Persbericht Planbition overgenomen door zvoove
EU-marktleider zvoove versterkt zijn IT-aanbod voor de Nederlandse uitzendmarkt Bekijk al het nieuws
jan 23, 2024
Lees meer
dec 21, 2023

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove

Persbericht HelloFlex overgenomen door zvoove
Overname maakt zvoove marktleider in de Nederlandse flexmarkt Bekijk al het nieuws
dec 21, 2023
Lees meer

Online bezoeken

Volg onze nieuwsbrief
Meld je nu aan

Langskomen

Keesomstraat 28-30
6716 AB Ede
Routebeschrijving

Contact opnemen

Ma. t/m vr. 08:30 – 17:00 uur